NARANDŽA U MLEČNOJ ČOKOLADI

Sastojci: mlečna čokolada min. 56%, kandirana narandžina kora min. 43%, šećer, glukozni sirup, sredstva za glaziranje: šelak i gumiarabika. Mlečna čokolada sadrži: šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao prah, surutka u prahu, emulgator (sojin lecitin), aroma vanilin, arome; suve materije kakao delova min. 41% i suve materije mleka min. 18%.

Prosečne nutritivne vrednosti na 100 g
Energija (kJ/kcal) : 1869 / 447
Masti (g) : 19,8
– od kojih zasićene masne kiseline (g) : 12,5
Ugljeni hidrati (g) : 62,0
– od kojih šećeri (g) : 51,7
Proteini (g) : 3,7
So (g) : 0,099
115g

SLIČNI PROIZVODI

Претходна
Следећи