O NAMA

Candy D je svet dražea i čokolada sa dugom istorijom i tradicijom koja traje od 1995. godine do danas.
Od samog početka vodila nas je ideja izrade proizvoda najvišeg kvaliteta, što podrazumeva izbor zdravih i pažljivo selektovanih sastojaka, brižljivo balansiranih krajnjih ukusa, kao i ključni imperativ originalnog i privlačnog pakovanja.
Stalno napredovanje i usavršavanje na svakom polju je za nas neprekidni proces i izazov.

TRADICIJA I INOVACIJA

Prepoznatljivost Candy D se ogleda u atraktivnim “poklon” pakovanjima, ručno pravljenim dražeama i čokoladama vrhunskog kvaliteta.
Ujedno, za istinske ljubitelje užitka u dobrom ukusu, Candy D dražee i čokolade se mogu naći u trgovinama i kao ponuda prodaje na meru, uz obilje izbora kombinacija.
…ili će vas možda obradovati raznovrsna HoReCa ponuda namenjena kafeima i restoranima.
Tokom skoro tri decenije postojanja, ostali smo dosledni simbiozi savremenih tehnologija sa tradicionalnim iskustvom, kao i posvećenosti detaljima u svakoj etapi procesa.

PREMIJUM KVALITET

Sve naše čokolade (bela, mlečna, tamna) proizvodimo sopstvenom tehnologijom jer ne pristajemo na kompromise kada je u pitanju kvalitet. Naše čokolade su bez prisustva biljnih masti, bez aditiva, pojačavača ukusa, niti bilo kakvih supstituta ili bilo čega sto istinska čokolada u sebi ne treba da sadrži.

Visoko učešće isključivo “natural” kakao butera, kao i najkvalitetniji kakaovci su suštinske odlike naših čokolada.
Kada su u pitanju dražee, korpusi imaju važan značaj u produkciji ovih prestižnih proizvoda.

Odabrani bademi, lešnici, voće poput aronije i brusnice ili kora pomorandže samo su neki od pažljivo biranih popularnih ukusa.

DRAŽEE - VEKOVNO ISKUSTVO

Dražee svuda u svetu predstavlaju najcenjenije konditorske proizvode, strpljivo i ručno rađene uz umešnost istinskin majstora. I tako je kroz vekove.
Naš tim se sastoji od malog i odabranog broja ljudi koji su zaduženi za svaki korak proizvodnje, od detaljne provere svakog zrna korpusa pre postupka dražiranja, preko procesa oblaganja korpusa i dobijanja blještavog sjaja, pa sve do konačnog pažljivog pakovanja. Da bi ovaj proces tekao uspešno potrebni su umešnost, posvećenost, majstorstvo i strpljenje.

Verujemo u našu tradiciju, iskustvo i doslednost naše ideje, pa su tako mnogi članovi tima sa nama od samog osnivanja.